Crazy 88

De lente is weer aangebroken! Voel de lente kriebels tijdens jouw vrijgezellenfeest!

Het zonnetje begint weer te schijnen en de vogels weer te fluiten. Het is de perfecte tijd van het jaar om weer het een en ander te ondernemen in de frisse buitenlucht. Zoals het organiseren van een fantastisch vrijgezellen feest!  Waar kan dit anders dan bij Original Tours & Activities. Wij hebben een breed aanbod aan activiteiten die je tijdens deze periode perfect kan ondernemen met jouw gezelschap. Deze activiteiten vinden plaats in de leukste Nederlandse steden, en zijn geschikt voor zowel jong als oud!

Onze topactiviteiten, zoals de Crazy 88, Sex and the City en 50 Tinten Grijs kunnen niet ontbreken! Veel hilariteit en een onvergetelijke ervaring gegarandeerd! Activiteiten die altijd goed in de smaak vallen, met zon of een beetje regen uit te voeren zijn en waarbij groepen zelfs ons blijven verbazen.

Original Tours & Activities is volop bezig met het creëren van leuke en creatieve activiteiten speciaal voor jullie! Onze nieuwe Escape Amsterdam Smartphone spel mag natuurlijk niet vergeten worden. Tijdens dit spel worden jullie in teams verdeeld en is jullie doel om uiteindelijk uit Amsterdam te ontsnappen. Dit gaan jullie doen door het oplossen van verschillende raadsels en puzzels met de Smartphone terwijl jullie een weg wanen door de drukke straten en kleine steegjes in het gebied. Het spel waarbij goed samenwerken en inzicht ervoor zorgen dat jullie team als eerste ontsnapt, en met de felbegeerde Original Tours & Activities prijs naar huis gaat.

Voelen jullie net zoals wij de lente kriebels al? Neem dan snel een kijkje bij onze tours en uitjes, en vraag snel een offerte aan voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest! We zien jullie graag bij Original Tours & Activities!