De meest veelzijdige Vrijgezellen Arrangementen in Amsterdam

Beleef het hier!
De meest veelzijdige Vrijgezellen Arrangement in Amsterdam. Op een unieke locatie, gelegen op twee minuten afstand van het Centraal Station worden jullie ontvangen op de locatie van Original Tours en Events Amsterdam. Start jullie vrijgezellen feest in hartje Amsterdam, aan de rand van de fameuze wallen buurt.

Vrijgezellen Arrangementen
Perfect voor alle vrijgezellenfeesten, zowel voor mannen als voor vrouwen. Een spannend, leuk, gezellig en geheel verzorgd vrijgezellenfeest is wat wij jullie kunnen bieden. Van spel activiteiten tot workshops, proeverij tot diner, tour tot speurtocht. Je kan het zo gek niet bedenken en je kan het vinden bij Original Tours en Events Amsterdam. Alle verschillende combinaties zijn mogelijkheden!

Arrangementen voor vrouwen
Start met een leuk spel, bijvoorbeeld het spannende 50 tinten grijs spel waarbij Christian Grey de spelbegeleider is en jullie verschillende opdrachten gaan uitvoeren. Ervaar een unieke Workshop achter het raam, de te gekke en sexy fotoshoot met je vriendinnen achter een heus nagebootste prostitutie raam. In combinatie met bijvoorbeeld de playboy tour die begeleid word door onze enige echte gentleman. Hij zal jullie meenemen over de Wallen en jullie vele pittige verhalen vertellen. En dan als laatst een stripdiner, een 3-gangen diner met een leuke afsluiting. Alle combinaties zijn mogelijk om jullie arrangement compleet te maken.

Arrangementen voor mannen
Een battle in vlotten bouwen op de grachten of het dol dwaze spel Crazy 88 om mee te beginnen. Vervolgens een bierproeverij of een scooter tour, waar we uiteraard halverwege even stoppen voor een verkoelend drankje in een typisch Amsterdams cafeetje, waar we even kunnen opladen om straks weer verder te gaan. Want er staat nog heel wat moois tijdens jullie vrijgezellenfeest op het programma! Bijvoorbeeld als afsluiter een stripdiner of een cocktailworkshop.

Samen stellen we een leuk arrangement samen, en jij en je gezelschap zullen een onvergetelijke vrijgezellenfeest hebben in hartje Amsterdam! Kijk voor meerdere ideeën en voor inspiratie voor jouw vrijgezellenfeest verder op onze site. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder.