De vrijgezellen Workshops

 

Zijn jullie opzoek naar een leuke toevoeging aan jullie vrijgezellenfeest?! Wij hebben vele leuke workshops die een echte toevoeging zijn aan jullie dag, en jullie vrijgezellenfeest compleet kunnen maken. Een unieke, leuke en soms wat gekke en hilarische ervaring rijker na deze workshops. Original Tours & Events gelegen op nog geen 3 minuten afstand van het Centraal station Amsterdam aan de rand van de Wallen, is een top locatie voor een leuke workshop!

De Workshops
We hebben vele leuke workshops, de een nog leuker dan de ander, en sommige ook met een iets wat pikant tintje. Neem bijvoorbeeld de cocktail workshop. Alle cocktails die je je voor kan stellen kunnen we maken bij de Cocktail Workshop. Laat de enthousiaste shakers jullie alle kneepjes van het shaken leren zodat jullie straks ook kunnen pronken met zelf gemaakte cocktails. Deze workshop is ook in een arrangement vorm te ervaren.
IJskoud het beste arrangement, een cocktail workshop en een bezoek aan de IJsbar. Dit arrangement kan je combineren met een lunch of een diner zodat het precies in jullie schema past. De Poker workshop, kunnen jullie al een beetje pokeren of willen jullie het juist heel graag leren? Dan zitten jullie goed bij de Poker Workshop! Een gezellige en leerzame workshop.
Sommige workshops zijn meer op de dames gericht zoals de workshop achter het raam. Tijdens deze workshop worden jullie allemaal omgetoverd tot echte dames van lichte zeden. Een enthousiaste fotograaf legt dit unieke moment vast, waar jullie geven natuurlijk zelf jullie eigen grenzen aan kunnen geven. Daarnaast hebben we de Workshop Piemel Schilderen. Tijdens deze workshop veranderen je in een ware piemel kunstenares. Wie heeft uiteindelijk de meest originele creatie gemaakt van haar piemel, daar gaan jullie achter komen tijdens deze workshop!

Kijk gerust op onze site voor het uitgebreide aanbod en mocht u interesse hebben, dan zijn wij altijd te bereiken via de telefoon of stuur ons een mailtje voor gelijk nog meer informatie.