Escape Room Amsterdam

Spannend vrijgezellenfeest: Escape Room

Een vrijgezellenfeest gaat goed van start met de Red Light District Escape Room. Het hele gezelschap wordt opgesloten in de peeskamer van Rosita. Aan jullie de taak om te ontsnappen. De escape room is speciaal ontwikkeld voor dit evenement en bevat een breed scale aan spannende opdrachten zoals puzzels, raadsels, ruimtelijke inzicht opdrachten. Trotseer alle obstakels, boobytraps, geheimzinnigheden en verrassingen! Ontdek de vernieuwde Red Light District Escape Room nu bij Original Tours & Events in Amsterdam!

 

Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Dan gaat jouw gezelschap de speciaal ontwikkelde ruimte betreden. De zogenoemde Red Light District Escape Room sluit zodra u de ruimte betreed. Als je ”opgesloten” zit start de klok en begint de escape. Je hebt maar 60 hele minuten de tijd om ervoor te zorgen dat je kunt ontspannen uit deze ruimte. Gemakkelijk? Verre van, maar de Escape Room Amsterdam staat wel garant voor een spannende uitdaging en teambuilding met jouw vrijgezellenfeest! Kun je samen met jouw team het hoofd koel houden en door middel van teamwork de aanwijzingen vinden om de escape room te verlaten?

Escape Room Amsterdam, een uitje vol adrenaline waarbij de tijd onvermijdelijk doortikt!

In groepen van maximaal 15 personen word je opgesloten in een peeskamer.  Ben je met een grotere groep? Dan kun je de Escape Room betreden in verschillende rondes. Combineer de Escape Room met bijvoorbeeld een Wallentour. Krijgt de groep meteen inzicht in het werkelijke leven op de Wallen.

De Red Light District Escape Room Amsterdam is uniek in zijn soort en zorgt voor heel wat hilariteit tijdens de ontsnapping. Vanaf het moment dat je de escape room binnen stapt waant je je meteen in een heuse nagebootste peeskamer aan het randje van de Wallen, helemaal in het Red Light District thema. Ga op zoek naar verborgen aanwijzingen in de Escape Room Amsterdam en ”think out of the box”. Onze speciaal gecreëerde Red Light Escape Room is ongekend spannend.

Welk team krijgt het voor elkaar om de Escape Room Amsterdam veilig en als team te verlaten? Een spannende, hilarische en perfecte teambuilding voor jouw vrijgezellenfeest. De vrijgezel zal nog lang terugkijken op een heerlijke ervaring.

Lees alles over de Red Light District Escape Room Amsterdam