Fijne feestdagen namens het Original Tours & Events team

Original Tours & Events beleefde een turbulent & succesvol jaar in 2015. Namens ons allen wensen wij iedereen een gezond en succesvol 2016 toe.

Wederom hebben wij in 2015 veel groepen een onvergetelijke ervaring mogen bezorgen, gevarieerd van bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familie uitjes & groepsuitjes. Wij streven naar een ultieme ervaring & herinnering bij elk uitje of activiteit. Met ruim 200 verschillende uitjes heeft Original Tours & Events een gevarieerd aanbod en voor iedereen wat wils. Mede door het succes is Original Tours & Events landelijk te boeken, wij zijn nu te vinden in Amsterdam, Den Haag, Utrecht & Rotterdam voor een onvergetelijke ervaring met uw gezelschap. We hebben het jaar fantastisch afgesloten, door het organiseren van de Hollywood Night Christmas Edition voor het bedrijf Hirose Electric Europe B.V. (Bekijk de foto’s hier: https://www.facebook.com/originaltours/)

Nieuwe ontwikkelingen Original Tours & Events

Original Tours & Events Amsterdam B.V. is bezig met nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Hierbij gaan we nieuwe spelactiviteiten, workshops en arrangement realiseren in 2016. Trends & ontwikkelingen zijn een belangrijke schakel in het vernieuwen van ons aanbod. Houd onze websites in de gaten voor spectaculaire en innovatieve nieuwe activiteiten bij Original Tours & Events. Het aanbod zou gedurende het jaar constant vernieuwen zodat wij voor uw gezelschap het perfecte uitje kunnen organiseren.