Heerlijke Proeverijen

Original Tours & Events heeft verschillende heerlijke proeverijen. Ons assortiment van proeverijen bestaat uit een Whiskey Proeverij, Bierproeverij, Wijnproeverij, Likeurproeverij en Champagneproeverij. Ook hebben wij een Chocoladeproeverij en Kaasproeverij.

Whisky Proeverij
Unieke Whisky’s proeven in hartje Amsterdam. Original Tours & Events maakt het mogelijk, inclusief de expertise van onze whisky expert! De whisky is een heerlijke sterke drank die je met mate moet drinken. Tegenwoordig zijn er zoveel soorten whisky die steeds meer gedronken worden. Maar heeft u enig idee welke whisky bij u past? Ontdek het samen met ons bij de Whisky Proeverij. Wij gaan u meenemen naar de wondere wereld van verschillende soorten whisky. De Whisky Proeverij kan plaatsvinden op verschillende locaties in Amsterdam, wij zullen voor u op zoek gaan naar een zeer speciale locatie in het hartje van Amsterdam. Ook gaan de etiketten voorbij komen, want hoe drink je eigenlijk een goede whisky? Zeker niet onbelangrijk. Deze Whisky Proeverij is een uitgelezen kans om meer over deze drank te weten te komen.Wij ontvangen u graag voor deze heerlijke Whisky Proeverij om te ontdekken wat uw favoriete whisky is.

Bierproeverij
Bier in zijn puurste vorm, uniek en zelf gebrouwen! Typisch Amsterdamse bieren proeven? Het is nu mogelijk bij de bierproeverij van Original Tours & Events! De bierproeverij bevindt zich in hartje Amsterdam, gelegen op 3 min van het centraal station! Bij deze bierproeverij gaat u verschillende biertjes proeven die in hartje Amsterdam gebrouwen zijn. Deze brouwerij zit verstopt midden op de wallen, een brouwerij met vernieuwende smaken die u gaat ondervinden bij deze bierproeverij. U zult met deze bierproeverij 4 verschillende biertjes gaan proeven bij een proeflokaal gelegen in het centrum. Om het totale proces te ervaren en alle informatie rondom de biertjes te weten te komen, kunt u een rondleiding door de brouwerij bijboeken. De bierspecialist die de rondleiding geeft zal over elk Amsterdams gebrouwen biertje haar geschiedenis en het ontstaan ervan aan u vertellen.

De proeverijen zijn natuurlijk ook te combineren met een van onze vele andere activiteiten. Heeft u interesse, kijk dan op onze site voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op.