Amsterdam-Light-Festival

Het Amsterdam Light Festival komt er weer aan!!

Het Amsterdam Light Festival komt er weer aan!!

Van 28 november 2015 t/m 17 januari 2016. Tijdens dit zeer mooie evenement, zal Amsterdam omgetoverd worden tot een spectaculaire lichtstad en wordt weliswaar geopend door onze eigen prinses Beatrix. Dit jaar zal het festival in het teken staan van ‘Vriendschap’. Tijdens dit evenement, wat ontstaan is vanuit het idee om de inwoners en de bezoekers van de stad te trakteren op meer positiviteit tijdens de zeer donkere winterdagen zullen gedurende dit evenement lichtkunstenaars de stad omtoveren tot een waar Lichtfestijn!

Vaar- en wandelroutes…

Tijdens dit waanzinnige lichtevenement zullen er diverse mogelijkheden zijn om het festival te ontdekken. Namelijk de vaarroute die geopend is vanaf 17.00 uur en sluit om 23.00 uur (Water Colors) en de wandelroute die geopend is van 17.00 tot 22.00 uur (Illuminade) . Deze zullen u beide door deze waanzinnige lichtwereld heen laten varen of lopen. Een zeer unieke kijk op de mooiste stad van Nederland.!! De meest mooie maar onwaarschijnlijke lichtshows zullen er in Amsterdam worden gegeven. Denk bijvoorbeeld aan projecties die te zien zijn op de historische gebouwen, installaties op straat en in de parken en kunstwerken waar je doorheen kunt lopen.

Wist u dat Original Tours dit voor u kunt combineren met een tour?

Original Tours & Events gelegen op nog geen 3 minuten afstand van het Centraal station van Amsterdam, ligt op een ideale locatie. Zo kunt u vanuit het centraal station direct bij het startpunt beginnen van het Amsterdam Light Festival. Maar u kunt er ook over nadenken om dit eventueel te combineren met bijvoorbeeld een Tour door de Jordaan. Waarbij u twee vliegen in één klap kunt slaan. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een spel te combineren met dit mooie lichtspektakel, ’s avonds door Amsterdam heen met bijvoorbeeld een Crazy 88 waarbij u nog meer licht heeft!!

Kijk gerust op onze site voor het uitgebreide aanbod en mocht u interesse hebben gekregen, dan zijn wij altijd te bereiken via de telefoon of stuur ons een mailtje voor gelijk nog meer informatie.