Crazy X-mas van Original Tours

Het Hilarische Crazy Xmas spel

 

 

Wintereditie: Het Crazy Xmas spel
Het hilarische spel de Crazy 88 is nu ook te boeken als Crazy Xmas spel.
Het Crazy Xmas spel van Original Tours & Events Amsterdam is het leukste spel voor de winter. De normale Crazy 88 hebben wij in een winters jasje gestoken. De opdrachten van het Crazy Xmas spel staan in het teken van de winter en zijn nog gekker en leuker als ooit te voren.

Wat is de bedoeling van het Crazy Xmas spel?
Jullie worden ontvangen op een unieke locatie, gelegen op maar twee minuten van het centraal station. Aan de rand van de gezelligste buurt van Amsterdam, namelijk De Wallen.  Hier wacht één van onze enthousiaste spelbegeleiders jullie op. Na het opwarmings drankje worden de groepen verdeeld. Om vervolgens gewapend met een camera de leukste en meest gekke opdrachten uit te voeren. Hebben jullie de opgegeven opdracht succesvol uitgevoerd, bel dan zo snel mogelijk de spelbegeleider voor een nieuwe opdracht! Wij zijn niet voor niks ‘Original Tours en Events’ dus het is de bedoeling zo origineel mogelijk de opdrachten uit te voeren. De opdrachten worden vastgelegd op camera, door foto’s te nemen of een filmpje te maken. Na deze spannende strijd zal de spelbegeleider bepalen welk team, welke opdracht het meest origineel heeft uitgevoerd. Daarna worden de punten bij elkaar opgeteld en vind de prijs uitreiking plaats. Het winnende team gaat met de Original Tours & Events hoofdprijs naar huis!

Boek nu het Crazy Xmas spel, Crazy 88 in een winters jasje. Hilarisch en onvergetelijk. En een super leuke toevoeging aan jullie vrijgezellenfeest. Wil je dit spel combineren met een diner, proeverij of iets anders in Amsterdam? Laat het ons weten en Original Tours & Events zorgt dat jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke ervaring gaat worden!
Wil je nog wat meer inspiratie op doen kijk dan verder op onze website.