Ervaar De Escape room op de Wallen

Beleef het hier!
Aan de rand van de Wallen, op twee minuten afstand van het Centraal Station vind je de Red Light District Escape Rooms Amsterdam. Unieke kamers met een spannend thema die perfect matchen met onze prachtige locatie. Namelijk de wel bekende wallen buurt. Wij hebben maar liefst twee escape rooms die we jullie kunnen aanbieden. Je kunt kiezen uit de spannende peeskamer van Rosita of de eigenzinnige fotostudio. De peeskamer van Rosita kun je tot en met 15 personen ervaren. De fotostudio Escape Room heeft ruimte tot en met 10 personen. Zijn jullie met meer personen, geen probleem. Het is mogelijk om meerdere kamers te huren. Wij maken dan een planning voor jullie en sturen die jullie toe per mail. Deze groepen gaan dan de strijd met elkaar aan om de snelste tijd te behalen. Je word opgesloten met alleen jouw gezelschap en dus niet met vreemden. Een spannende en leuke ervaring waar je je gezelschap ook heel wat beter leert kennen.

Wat is de bedoeling van de Escape Room?
In de kamer bevinden zich allerlei raadsels, puzzels en opdrachten die jullie samen moeten oplossen om de sleutel van de ontsnapping te vinden. Maar dit is zeker niet eenvoudig. Weten jullie binnen 60 minuten te ontsnappen door goed samen te werken, de koppen bij elkaar te steken en de raadsels op te lossen… dan kun je een plekje veroveren in de ranglijst van de Red Light District Escape Room Amsterdam. Weten jullie niet te ontsnappen…geen paniek, jullie worden bevrijd.

Een spannende en leuke toevoeging aan je vrijgezellen uitje die je niet wilt missen.
Kijk voor meerdere ideeën en voor inspiratie voor jouw vrijgezellenfeest verder op onze site. Het is mogelijk meerdere activiteiten samen in een arrangement te boeken. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder.