schaatsen Amsterdam arrangement

Schaatsen Amsterdam Arrangement

Wie gaat er een scheve schaats rijden in Amsterdam met het vrijgezellenfeest? Wij zijn benieuwd?! Laten we eerst maar gaan beginnen met het schaatsen Amsterdam Arrangement. Natuurlijk bij Vrijgezellenfeest Amsterdam.nl. Wij bieden een exclusief schaats arrangement aan inclusief schaatsen, Koffie of Thee en de lekkerste appeltaart of een natuurlijk een heerlijke Glühwein op het aangesloten terras van de schaatsbaan op het Leidseplein in Amsterdam! Als dat niet lachen wordt met het vrijgezellenfeest! Het schaatsen Amsterdam arrangement is ideaal om te combineren met bijvoorbeeld een fotoshoot achter het raam of een leuke workshop in Amsterdam!

Wat gaan jullie doen met het Schaatsen Amsterdam Arrangement?

Jullie worden verwelkomt in Cafe Mokum of Cafe de Waard op het Leidseplein in Amsterdam daar zijn jullie in de gelegenheid wat jassen etc. achter te laten. Deze twee cafés hebben een verwarmd terras aan de schaatsbaan op het Leidseplein. Ook leuk dus voor de mensen die niet willen schaatsen. Die kunnen dan lekker gaan genieten van de rest van de vrijgezellen groep die een poging zal gaan wagen op het ijs. Maar voor het zover is is het wel handig als jullie schaatsen aantrekken. Geen zorgen dat is allemaal inbegrepen in dit schaatsen in hartje Amsterdam arrangement! Eenmaal op het ijs aangekomen zijn wij erg benieuwd of jullie je staande kunnen houden of wellicht als een volleerd schaatser rondjes gaan maken op het ijs. Natuurlijk zullen de vrienden en vriendinnen de vrijgezel aanmoedigen vanaf de kant of natuurlijk vanaf het ijs.

Zijn jullie uitgeschaatst dan wordt het tijd om weer lekker op te warmen op het verwarmde terras of wellicht binnen. Want het wordt tijd voor een kopje Koffie naar keuze of een heerlijk kopje thee met de lekkerste Appeltaart van Amsterdam. Of natuurlijk een heerlijk glas Glühwein.

Wanneer u dit bij ons boekt heeft u € 3,- p.p. korting.