Ga je trouwen en kan je wel wat hulp gebruiken? Over The Moon is gespecialiseerd in weddingplanning van A to Z en gevestigd in Amsterdam.

Trouwen! Een fantastisch concept en een bijzonder moment; jullie kiezen ervoor om vanaf dat moment voor altijd samen te blijven. Romantischer kan bijna niet. Trouwen is voor iedereen anders. De een viert het groots met honderden gasten, de ander houdt het klein en intiem waarbij sommigen zelfs kiezen voor een “elopement”; gewoon lekker met z’n tweeën ergens op een speciale plek.

Jullie bruiloft is dan ook de manier om te laten zien wie jullie zijn als stel; wat symboliseert jullie relatie?
Over deze dag hebben jullie vast weleens gedroomd, maar waar begin je met de organisatie van dit bijzondere evenement; hoe worden jullie dromen werkelijkheid?

Waarschijnlijk komen er veel vragen op jullie af en dit kan best overweldigend zijn. Een bruiloft plannen doe je niet zo maar even naast je baan en, laten we eerlijk zijn, niet iedereen is een geboren Mary Fiore (de meest gewilde weddingplanner, gespeeld door Jennifer Lopez in de romcom ‘The Weddingplanner’).

And that is where Sabine comes in! Door haar jarenlange ervaring als inkoper voor verschillende modebedrijven zoals Hema en Ace & Tate, is een mooi concept binnen een bepaald budget en tijdsbestek neerzetten haar tweede natuur geworden.
Over The Moon’s missie is om jullie dromen te verwezenlijken; een onvergetelijke bruiloft zonder enige stress. Op deze manier kunnen jullie zo intens mogelijk genieten van dit bijzondere moment. Feeling over the moon!

Om inzichtelijk te maken wat Over The Moon voor jullie kan betekenen heeft Sabine verschillende pakketten samengesteld. Bezoek haar website voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.